Over os - Løkken Vestkyst Camping

Ring til +45 9893 4140
      DK   DE   EN
Gå til indhold

Hoved menu:

Over os

Løkken Vestkyst Camping blodt 500 m til havet, 1000 m til Løkken

Vi ligger ved cykelrute 1, og det er kun 32,4 km til Hirtshals færge
På Løkken VestkystCamping oplever du dejlige solop- og -nedgange, her hører du havets brusen og føler saltet på læberne. Her kan du nyde fuglens lyde, her få du ro eller aktive ferie. Når du elsker naturen, med kig over landet og høj til himlen, så er Løkken VestkystCamping den helt rigtige plads til dig.

Pladsens historie

Løkken Vestkystcamping er blevet omkring 1976 grundlagt som Kystvejens-camping af Karen og Thomas Jensen

Fra 2006- 2011  er pladsen blevet kørt kun som autocamper plads med kun få enheder. I 2012 er vi faldet for pladsen og har genåbnet den i 2013 i sin oprindelige størrelse med 110 enheder, og pladsen har fået navn Løkken Vestkystcamping. Flere og flere gæster dengang fra Karen og Thomas vender tilbage, og vi håber at vi kan opretholde pladsens særlige flair, selvom der selvfølgelig en hel del moderniseringer og nye installationer har været nødvendig. Det sker i vinteren, hvor vi f. eks. gennemgående renoverede opholdsstue/køkken og indrettet opvaskerum osv..
" Det var en mega hyggelig weekend. En dejlig rolig campingplads med udsigt til Børglum Kloster og lyden af havet til den anden side :)"

Ulla Andersen
Løkken Vestkyst Camping
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu