Above us - Løkken Vestkyst Camping

Ring til +45 9893 4140
     DK    DE    EN
Go to content

Main menu:

Over os

Løkken Vestkyst Camping blodt 500 m til havet, 1000 m til Løkken

Vi ligger ved cykelrute 1.
På Løkken VestkystCamping oplever du dejlige solopgange og -nedgange, her hører du havet brusen føler saltet på læber. Kan du nyde fugelns lyde, her få du ro eller aktive ferie. Når du elkser naturen, med kig over landet og høj til himmlen så er Løkken VestkystCamping den rigtige plads til dig.

Pladsens historie

Løkken Vestkystcamping er blevet omkring 1976 grundlagt som Kystvejens-camping af Karen og Thomas Jensen

Fra 2006- 2011  er pladsen blevet kørt kun som autocamper plads med kun få pladser. I 2012 er vi faldet for pladsen og har genåbnet den i 2013 i sin oprindelige størrelse med 110 enheder, og pladsen har fået navn Løkken Vestkystcamping. Flere og flere gæster dengang fra Karen og Thomas vender tilbage, og vi håber at vi kan opretholde pladsens særlige flair, selvom der selvfølgelig en hel del moderniseringer og nye installationer har været nødvendig. Det sker i vinteren, hvor vi f. eks. gennemgående renoverede opholdsstue/køkken og indrettet opvaskerum osv.. Vores campingplads ligger kun ca. 500m fra Vesterhavet og ca. 1000 m til Danmarks måske dejligste og hyggeliste by Løkken.
" Det var en mega hyggelig weekend. En dejlig rolig campingplads med udsigt til Børglum Kloster og lyden af havet til den anden side :)"

Ulla Andersen
Løkken Vestkyst Camping
Back to content | Back to main menu